Hoppa till innehåll

Prislista

Här hittar du priser till våra tjänster

Digitala valvet

Årlig avgift: 240kr
Summan dras från registrerat kreditkort/bankkort.
Inkluderar: Digitala Valvet med tydlig mappstruktur, lösenordshanterare, framtidsönskningar med möjlighet till berättelse om ditt liv, fotografera familjebilder eller dokument direkt från hemskärmen på din telefon, förhandsvisning av bilder, fria mallar och fullmakter som passar livets alla skeden att använda och förvara, möjlighet att lägga till kontaktpersoner som automatiskt via Fernita får ta del av det du har lagt in, Stegvisa Hjälpen som stöd för dina anhöriga när de får ta del av ditt Digitala Valv.

Hantera en bortgång

Engångsavgift 12 månader: 495kr
Summan dras från inlagt kreditkort/bankkort.

Inkluderar: 8 stegs hjälp för bortgång, Digitala Valvet där du kan lägga in dokument, testamente, foto, och minnesmaterial som stöd och hjälp, Alla nödvändiga formulär på rätt ställe i stegen, Samlingsplats för klara dokument, Kontakter till nödvändiga myndigheter och samarbetspartners.

 

Fortsatt abonnemang efter 12 månader: 240kr/år
Summan dras från inlagt kreditkort/bankkort.
Det kan vara bra att spara Stegvisa Hjälpen. Ibland är inte allt klart från dödsboet. Det kan också användas som minnesrum framåt.
Inkluderar: Allt som har sparats i Digitala Valvet såsom alla klara dokument, formulär, foton osv finns kvar som minne eller bra att ha om man behöver gå tillbaka till något. Möjlighet att lägga till fler dokument och foton efter hand.

 

Lägga till anhöriga för hjälpas åt i processen: 149kr/st
Inkluderar:
 Tillgång till samma arbetsyta i Stegvisa Hjälpen för bortgången person, Bra chattfunktion som ger tydlig överblick om vad som har gjorts eller överenskommits, Alla kan lägga till foton, upphittade dokument, minnessaker som delas med varandra, Samarbete och transparens i processen.

Försäkringsinventering dödsbo

Pris: 2495kr
Denna avgift betalas direkt till Cynk.
Inkluderar: En total försäkringsinventering över de försäkringar som finns i dödsboet.

Efter inventering kommer en sammanställning.

Avslut av sociala medier

Pris: 2495kr
Denna avgift betalas direkt till Cynk.
Inkluderar: Hjälp med att avsluta de sociala medier som er avlidne anhörige använt sig av.

Jag vill använda Fernita

Fernita använder sig av allra högsta säkerhet.

Vårt Digitala valv och Hantera en bortgång är krypterat i flera steg med den högsta säkerhetsgraden som finns. Detta för att du skall kunna lägga in dina allra viktigaste dokument och information på ett tryggt sätt. Identifiering sker med BankID för din säkerhet.

 

Vår säkerhet

När du sparar känsligt material så måste du vara säker på att detta förvaras på ett så säkert sätt som möjligt. Det skall kännas som ett hederligt bankvalv. Vårt Digitala valv är så säkert det går. Fernita använder sig av den högsta krypteringsgraden, dessutom i flera steg. Du kan känna dig trygg att använda Fernita. För att bli kund hos Fernita krävs det att man har ett svenskt BankID. Detta använder vi tillsammans med ett utdrag från folkbokföringsregistret SPAR för att säkerställa att de som skapar konton är riktiga personer, och så att ingen kan skapa konton åt andra människor eller komma åt andras filer. Fernita är så säkert att inte ens vi kan se vad ni laddar upp eller komma åt er data.

 

Teknik

Fernita bygger på en mycket säker plattform och har en krypteringsteknik som är lika säkert som din bank. All inlagd information krypteras unikt för alla användare, och lagras tryggt och säkert på våra servrar. Utöver en riktigt säker inloggning så sparas all data inom Sveriges gränser i enlighet med GDPR. All information du laddar upp i Fernita krypteras med en avancerad 256-bitars avancerad kryptering
(AES-256) och med individuella krypteringsnycklar som ligger utspridda på olika delar av vår infrastruktur. AES 256 är ett av de säkraste krypteringssystemen i världen. En superdator skulle ta fler år än universums antagna ålder att knäcka en AES -kod.
Denna avancerade krypteringsstandard används av National Security Agency (NSA) tillsammans med flera branscher, inklusive nätbanker

Enkelt att registrera sig! Legitimera dig med BankID. Börja att använda Digitala valvet. Lägg till lämpliga kontaktpersoner.

Fernita är en digital tjänst som skapar ordning och reda i livet. I Fernitas tjänst Digitala valvet kan du spara allt det viktiga som du enkelt vill komma åt men samtidigt ligger säkert förvarat. Dina efterlevande får automatiskt ta del av detta när du inte längre finns kvar. Det kan vara lösenord, testamente, viktiga papper, men även en videohälsning eller ett unikt recept på köttbullar som dina barn alltid älskat. Allt sparas i Fernitas digitala valv och skapar ordning och reda för dig idag och dina efterlevande imorgon.
Fernita hjälper dig även att hantera det praktiska vid en anhörigs bortgång så att du inte missar något viktigt. Detta i vår tjänst Hantera en bortgång.

Dödspara är ett ord som betyder att man skapar ordning och reda för sig själv i livet men dessutom sparas allt viktigt som ens anhöriga behöver ta del av när man inte längre finns.

Du skapar enkelt ett konto genom att logga in med Bank-ID. Då kan du börja spara all information du vill i ditt digitala valv. Det kan vara saker som du själv behöver i din vardag men som du vill spara tryggt och säkert, men framför allt kan du spara allt viktigt som dina efterlevande automatiskt ska få ta del av den dagen du inte längre finns.

Nej, all information som du sparar på Fernita är krypterad i flera steg och det är endast du som kommer åt informationen fram till den dagen du inte längre finns. Då får de anhöriga du valt automatiskt åtkomst till det du dödsparat.

Självklart. På Fernita kan du följa vår stegvisa guide på allt det praktiska som behövs göras när en anhörig avlidit. Då kan du känna dig trygg med att du inte missat att agera på något viktigt och kan fokusera på sorgearbetet istället för pappersarbetet.

Det finns alltid undantag och specifika fall där man behöver agera annorlunda, men för den stora majoriteten är Fernitas stegvisa guide allt du behöver göra.

Digitala Valvet kostar endast 20 kronor per månad, ett belopp som betalas årligen.
Stöd för efterlevande Kostar 495:- i engångsavgift, inkl alla nödvändiga dokument. I 495:- ingår ett årsabonnemang. Vill ni förlänga kostar det endast 20 kronor per månad, ett belopp som betalas årligen.

Du kan spara allt som du har nytta av i din vardag som du samtidigt vill att dina efterlevande ska få ta del av. Det kan vara testamente, försäkringspapper, huspärmen, papper på bilen, andra viktiga papper eller alla dina lösenord. Men det kan också vara information av mer personligt värde som familjebilder, receptet på köttbullar som dina barn älskar, koordinaterna till ditt hemliga svampställe eller en framtidshälsning som du vill ge till barn eller barnbarn längre fram i tiden.

Ja, du kan avsluta ditt konto när du vill.

Fernita är uppkopplade mot SPAR. Det gör att vi automatiskt får reda på när du gått bort. I samma stund får dina anhöriga automatiskt får tillgång till din Fernitaprofil.

Fernita använder den senaste tekniken och all information som du sparar på Fernita är krypterad i flera lager för att säkerställa din säkerhet.

All information du laddar upp i Fernita krypteras med en avancerad 256-bitars avancerad kryptering (AES-256) och med individuella krypteringsnycklar som ligger utspridda på olika delar av vår infrastruktur. AES 256 är ett av de säkraste krypteringssystemen i världen. En superdator skulle ta fler år än universums antagna ålder att knäcka en AES -kod.

Fyll i formuläret så hjälper vi dig

Innan du lämnar oss

Anmäl dig till vårat kostnadsfria nyhetsbrev så får du löpande tips och information från Fernita.