Om oss

Skapa ordning för dig idag och dina efterlevande imorgon.

Fernita hjälper dig i livet men förbereder dig även för det oväntade. Om vi inte är förberedda på det enda vi med säkerhet vet kommer att ske någon gång i våra liv är sannolikheten stor att vi lämnar efter oss ett kaos. Fernita finns för att skapa ordning och reda i livet men också för att underlätta för efterlevande.

Varför startades Fernita?

Fernita föddes ur ett behov av att göra livet lättare när det är som svårast. Vi såg hur komplicerat och överväldigande det kan vara att hantera alla praktiska uppgifter efter en närståendes bortgång. Att leta efter viktiga dokument, som hus- och försäkringspapper, att navigera i juridiska processer, allt detta samtidigt som man går igenom en stor sorg. Vi hjälper dig med en guide som steg för steg stöttar dig genom allt det praktiska som ska tas om hand när någon går bort. Men vi har även en digital tjänst för att säkert organisera och förvara alla viktiga dokument - vårt Digitala valv. Här kan du enkelt samla, ordna och förvara allt från försäkringspapper till viktiga minnen. Valvet fungerar som en trygg plats på internet, där du kontrollerar vilka som får tillgång till dina dokument när du inte längre finns med oss. Det gör det lättare för dina närstående att hantera ditt eftermäle.

Om tjänsten

Du kan spara all viktig information, som testamentet, papperna på huset och fullmakter, i vårt digitala valv. Vår lösenordshanterare gör alla dina lösenord lätttillgängliga. Inte minst viktigt att spara det av personligt värde, som familjebilderna och det där receptet på köttbullarna dina barn älskar. Du kan skapa samboavtal, testamente och andra juridiska dokument snabbt och enkelt med våra färdiga mallar och fullmakter. Dina anhöriga får sedan automatisk tillgång till allt det viktiga den dagen du inte längre finns. Vi kallar det att dödspara.

Prova gratis och skapa ett konto!

Kontakta oss

Jag godkänner villkoren i Fernitas policy
Du kan också nå oss påsupport@fernita.se

Vi värdesätter din integritet

Vi använder cookies för att erbjuda en bättre användarupplevelse.