Hoppa till innehåll
Fernita logotyp

Stegvis hjälp vid anhörigs bortgång

Det är mycket man behöver hantera vid en närståendes bortgång. Följ vår stegvisa guide med förberedda dokument så missar du inget viktigt som måste hanteras. Du kan då snabbare fokusera på sorgearbetet istället för pappersarbetet.
Allt detta för en engångskostnad på 495kr

Stegvis hjälp vid bortgång

När någon har gått bort och du skall ta hand om processen. Fernita hjälper dig med detta. Följ bara våra 8 steg. Alla nödvändiga dokument ingår.

Samarbeta med medsörjande

På Fernita är det enkelt att samarbeta med en medsörjande oavsett vart ni bor så att man slipper göra det tunga jobbet själv. Chatta med varandra, dela upp uppgifterna och se vilka åtgärder som är hanterade och vad som behöver göras.

Dokumentation över beslut

Alla inlagda dokument, färdiga formulär och chatthistorik finns sparad. Ibland kan det vara bra att gå tillbaka för att se vad som var sagt eller kunna skriva ut ett dokument.

Se mer om

Stegvisa Hjälpen

Vi på Fernita hjälper dig med det svåraste i livet. Att ta hand om en närståendes bortgång. Med 8 steg går du igenom processen innehållande information och nödvändiga formulär. Här finns också kontakter till viktiga samarbetspartners och möjlighet att lägga till anhöriga för att hjälpas åt. Ni använder chatfunktionen för dokumentation och lägger in allt ni vill iform av dokument och minnen. Denna hjälp vid bortgång kostar endast 495kr.

Det svåraste i livet blir enklare

På Fernita vill vi göra den svåraste perioden i livet enklare. Allt började när vår medgrundare Mattias föräldrar gick bort. Han insåg då vilket kaos som lämnades efter till honom och hans bror.

 

-Fernita hjälper dig att hantera allt det praktiska när en anhörig gått bort. Steg för steg så att du inte missar något och att du kan fokusera på sorgearbetet istället för pappersarbetet.

 

-Fernita är även en tjänst för dig själv redan idag. För att skapa ordning och reda för dig i din vardag och för dina efterlevande imorgon. På Fernita kan du därför spara allt det viktiga som dina närstående behöver ta del av den dagen då du inte längre finns. Du kan spara testamente, viktig information, papper på huset och dina lösenord. Men du kan även spara saker som har ett personligt värde. Det kan vara familjebilder, koordinater till ditt hemliga svampställe, ditt unika recept på köttbullar eller en videohälsning som du vill att dina barn ska ta del av längre fram i deras liv. Du sparar allt i vårt digitala valv. Och dina anhöriga får automatiskt tillgång till allt den dagen du inte längre finns.

 

Du skapar ordning och reda så att dina närstående slipper ta hand om ett kaos.

Om Fernita

Allt för länge har det varit tabu att prata om sista tiden i livet och dagen då vi inte längre finns. Om vi inte är förberedda på det enda vi med säkerhet vet kommer att ske någon gång i våra liv är sannolikheten stor att vi lämnar efter oss ett kaos. Fernita finns för att skapa ordning och reda när det svåraste i livet sker.

Stegvisa hjälpen

Vi på Fernita har gjort det enklare för dig att ta hand om bortgången av en anhörig. Följer du vår stegvisa hjälp kan du med hjälp av den och alla webformulär som ingår klara av den jobbiga processen smidigare. Vi har också samlat mycket annan information om det du behöver kring bortgången.

Kontakter till samarbetspartners

Väl inne på Fernitas tjänst Stegvisa Hjälpen förser vi dig med kontakter och tjänster till sådant du kan behöva när du tar hand om en anhörigs bortgång. Till exempel kontakt med begravningsbyrå, inventering av försäkringar i dödsbo, juridisk hjälp och hjälp med att stänga sociala medier.

Relaterade artiklar

Börja använda Fernita idag

Säkrare än banken

När du använder Fernita i ett av livets tuffaste skeende så har du gett oss ett förtroende. Ett förtroende som vi tar på största allvar och därför ser vi till att din information är krypterad i flera steg och att ingen annan mer än du och dina anhöriga kan komma åt den. För oss är säkerheten viktigast och precis som du är trygg med att ha pengar hos din bank kan du vara trygg med att spara din information på Fernita. Du loggar in tryggt och säkert med Bank-ID.