Hoppa till innehåll
Fernita logotyp

Lämna efter dig ordning och reda – inte kaos

På Fernita sparar du allt viktigt på ett och samma ställe. Både det du själv behöver förvara i livet, men också allt det viktiga som dina efterlevande behöver den dagen du inte längre finns. Vi kallar det för Digitala Valvet.
Detta för en kostnad på endast 240kr/år. Alltid prova på i 14 dagar. 

Spara allt viktigt på ett ställe

Testamente, lösenord, papper på huset, ditt recept på köttbullar eller en framtidshälsning som dina barn eller barnbarn kan ta del av i framtiden. Vi hjälper dig att skapa ordning och reda. För dig idag och för dina efterlevande imorgon.

Avtal och mallar ingår

Samboavtal, testamente och andra juridiska dokument ingår i tjänsten. Fyll i dem och spara dem enkelt och säkert i Digitala Valvet på Fernita.

Din säkerhet är viktig

All information som laddas upp på Fernita är krypterad i flera steg och tjänsten är utvecklad med den senaste tekniken. Du loggar in tryggt och säkert med Bank-ID.

Se mer om

Digitala valvet

På Fernita sparar du allt det viktiga du behöver i livet. Detta får dina närstående automatiskt ta del av den dagen då du inte längre finns. Vi kallar det att dödspara. Börja dödspara för endast 240kr/år.

Digitala valvet alltid med dig

Digitala Valvet är något du alltid kan ha med dig. Viktiga dokument, familje foton inte minst alla dina lösenord du skall komma ihåg hela tiden. Skapa en genväg med Fernita som webbapp så har du koll på ditt pappersliv var du än är. Logga in med bankid. Allting sparat med mycket hög säkerhet. Skapa mappar, ladda upp och ta foto i appen. Skaffa Fernita för dig idag och dina anhöriga imorgon.

Om Fernita

Allt för länge har det varit tabu att prata om sista tiden i livet och dagen då vi inte längre finns. Om vi inte är förberedda på det enda vi med säkerhet vet kommer att ske någon gång i våra liv är sannolikheten stor att vi lämnar efter oss ett kaos. Fernita är den enda tjänsten du behöver för att få ordning och reda. För dig själv idag och dina efterlevande i morgon.

Gratis mallar och fullmakter

På Fernita har vi samlat mängder med mallar och fullmakter som kan vara användbara genom livet tex samboavtal, framtidsfullmakt och testamente.

Dödspara

Att förbereda sig och sina anhöriga för det oundvikliga är något vi ofta inte vi talar om eller gör. I vår tjänst laddar du ner och sparar allt viktigt du behöver idag, men du kan också berätta om ditt liv, lägga in  önskningar och hälsningar till framtiden. Fernita är sammankopplat med SPAR och ser till att dina anhöriga automatiskt får ta del av detta när du går bort. Vi har myntat begreppet och kallar det för att dödspara.
Dödspara allt viktigt på ett ställe. 20 kr/månad.

Relaterade artiklar

Börja använda Fernita idag

Lika säkert som att ha pengar på banken

När du laddar upp personligt material och viktig information på Fernita så har du gett oss ett förtroende. Ett förtroende som vi tar på största allvar och därför ser vi till att din information är krypterad i flera steg så att ingen annan mer än du kan ta del av den. För oss är säkerheten viktigast och precis som du är trygg med att ha pengar hos din bank kan du vara minst lika trygg med att spara din information på Fernita. Du loggar in tryggt och säkert med Bank-ID.